Vilniaus kepyklos vadovė Dalia Zdanovičienė „kepykloje jaučiuosi tarsi namuose, kur gera dirbti su kiekvienu darbuotoju”
Susipažinkite su mūsų Vilniaus kepyklos vadove Dalia Zdanovičiene, kuri dirbdama Vilniaus duonoje 35 metus sukaupė neįkainojamos, aukso vertos darbo patirties.
Vilniaus duona yra Dalios pirmoji ir vienintelė darbovietė. Jos karjera įmonėje prasidėjo dirbant gamybos technologe, o vėliau ji perėjo į logistikos padalinį ir didžiąją savo karjeros dalį dirbo dispečere, sandėlio vadove ir ekspedicijos pamainos vadove. „Gamyba man netgi nelabai patiko, įgudau dirbti logistikos sandėlyje, bet kai prasiplėtė Vilniaus kepykla moderniais gamybos įrengimais, aš ryžausi pereiti dirbti į kepyklos gamybos koordinatorės pareigas ir netgi įstojau į išplėstines maisto technologijos studijas, kad galėčiau toliau siekti karjeros gamybos srityje“- paatviravo Dalia. Galiausiai Daliai buvo pasiūlytos kepyklos vadovės pareigos, kur laukė be galo dinamiškas darbas išėjus iš komforto zonos su kasdieniniais vadovavimo ir gamybos organizavimo iššūkiais. Vadovaujant visai kepyklai ji praėjo gerą mokyklą kaip tapti lydere savo komandai, kaip valdyti procesus, ir netgi kaip savarankiškai išspręsti gamybos įrengimų techninius gedimus. Visa tai pasiekti padėjo vadovų įkvepianti lyderystė, kuri Daliai yra labai stiprus motyvatorius stengtis daryti daugiau ir tobulėti kiekvieną dieną siekiant rezultatų.
Per savo ilgą darbinę patirtį Dalia patyrė daug organizacijos pokyčių, pradedant darbo metodų ir baigiant kultūriniais pokyčiais. „Sunku net patikėti, kaip mes anksčiau organizuodavome darbą ir kokia bendravimo kultūra darbe buvo sovietiniais laikais,“ dalinasi prisiminimais Dalia.
„Mano pačios požiūris labai keitėsi keičiantis visai organizacijai. Per visus organizacijos pokyčius aš pati labai paaugau, patobulėjau ir pasikeičiau kaip darbuotoja ir kaip vadovė. Šiandieninė Vilniaus duona – tai įmonė su modernia gamybine įranga ir pažanga technologijose, kur darbuotojų sauga ir sveikata yra didžiausias prioritetas. Džiaugiuosi sukaupta didžiule gamybine patirtimi, kepykloje jaučiuosi tarsi namuose, kur gera dirbti su kiekvienu darbuotoju. Čia mes visi kartu kuriame atvirą kultūrą, kur vertinamas pasitikėjimas, skaidrumas ir bendradarbiavimas.
Na o žvelginat į artėjančius naujus metus sau ir savo komandai noriu palinkėti kantrybės nebaigtiems darbams užbaigti, kūrybinio impulso naujiems pradėti, stiprybės, svajų, naujų minčių ir idėjų, optimizmo ir šilumos – šilumos bendravime, šilumos namuose ir darbe, šilumos širdyse.“
Atgal į naujienas