
„Lietuvaitė“ tamsi duona, 800 g
- Nepridėta cukrų
- Skaidulinių medžiagų šaltinis
„Lietuvaitė“ tamsi duona – tai gardi, minkšta, saldžiai rūgštaus skonio tradicinė duona. Rugių salyklas šiai duonai suteikia sodrią spalvą, salstelėjusį skonį, puikiai derantį su tradiciniais lietuviškais patiekalais.
Sudedamosios dalys
RUGINIAI miltai, vanduo, KVIETINIAI miltai, visų grūdo dalių RUGINIS salyklas, kmynai, joduotoji druska, mielės, rapsų aliejus, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis.
Maistinė vertė | (100 g/ml) |
---|---|
Energinė vertė | 976 kJ / 231 kcal |
Riebalai | 1,5 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 0,2 g |
Angliavandeniai | 45 g |
Cukrus | 1,2 g |
Skaidulinės medžiagos | 5,8 g |
Baltymai | 6,2 g |
Druska | 1,1 g |