KAKĖ MAKĖ duonelės, 300g

  • ​Skaidulinių medžiagų šaltinis
Sudedamosios dalys

Kvietiniai miltai (FI), vanduo, visų grūdo dalių avižiniai miltai (FI), cukrus, bulvių dribsniai, rapsų aliejus, mielės, kviečių glitimas, gyslotis, juoduotoji druska, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natrio stearoil-2-laktatas, konservantas sorbo rūgštis, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis. Produkto kepimui naudojame 23 % visų grūdo dalių avižinius miltus. Iškeptame produkte visų grūdo dalių avižinių miltų kiekis yra 12 %.

Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė 1230 kJ / 290 kcal
Riebalai 6,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys 1,0 g
Angliavandeniai 46 g
Cukrus 6,7 g
Skaidulinės medžiagos 5,6 g
Baltymai 9,6 g
Druska 1,2 g
Kitas produktas
„Lietuvaitė“ šviesi duona, 375 g