KAKĖ MAKĖ duonelės, 300g
- Skaidulinių medžiagų šaltinis
Sudedamosios dalys
Kvietiniai miltai (FI), vanduo, visų grūdo dalių avižiniai miltai (FI), cukrus, bulvių dribsniai, rapsų aliejus, mielės, kviečių glitimas, gyslotis, juoduotoji druska, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natrio stearoil-2-laktatas, konservantas sorbo rūgštis, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis. Produkto kepimui naudojame 23 % visų grūdo dalių avižinius miltus. Iškeptame produkte visų grūdo dalių avižinių miltų kiekis yra 12 %.
| Maistinė vertė | (100 g/ml) |
|---|---|
| Energinė vertė | 1230 kJ / 290 kcal |
| Riebalai | 6,5 g |
| Sočiosios riebalų rūgštys | 1,0 g |
| Angliavandeniai | 46 g |
| Cukrus | 6,7 g |
| Skaidulinės medžiagos | 5,6 g |
| Baltymai | 9,6 g |
| Druska | 1,2 g |