„Beatos virtuvė” juoda duona su sėklomis, 300 g
- Net 30% sėklų
- Su linų sėmenimis
- Daugiau skaidulinių medžiagų ir baltymų
„Vilniaus duona“ kartu su Beata Nicholson sukūrė gardžią, ypatingo skonio, turtingą grūdais ir sėklomis „Beatos virtuvė“ juodą duoną su sėklomis. Net 30% viso gaminio sudaro įvairūs grūdai ir sėklos (saulėgrąžų, moliūgo sėklų, linų sėmenų).
Kaip sako pati Beata – „ši duona, kaip pyragas, ją galima valgyti tiesiog vieną“.
Sudedamosios dalys
RUGINIAI miltai, vanduo, KVIETINIAI miltai, saulėgrąžų sėklos (13,7%), linų sėmenys (8,8%), moliūgų sėklos (7,6%), cukrus, mielės, joduotoji druska, KVIEČIŲ GLITIMAS, RUGIŲ salyklas, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, KVIEČIŲ skaidulos, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis. Alergenai: Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų.
Maistinė vertė | (100 g/ml) |
---|---|
Energinė vertė | 1411,00 kJ / 337,00 Kcal |
Riebalai | 14,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 0,70 g |
Angliavandeniai | 37,00 g |
Cukrūs | 2,90 g |
Skaidulinės medžiagos | 6,70 g |
Baltymai | 12,00 g |
Druska | 1,40 g |