„Beatos virtuvė” juoda duona su sėklomis, 300 g

  • Net 30% sėklų
  • Su linų sėmenimis
  • Daugiau skaidulinių medžiagų ir baltymų

„Vilniaus duona“ kartu su Beata Nicholson sukūrė gardžią, ypatingo skonio, turtingą grūdais ir sėklomis „Beatos virtuvė“ juodą duoną su sėklomis. Net 30% viso gaminio sudaro įvairūs grūdai ir sėklos (saulėgrąžų, moliūgo sėklų, linų sėmenų).

Kaip sako pati Beata – „ši duona, kaip pyragas, ją galima valgyti tiesiog vieną“.

Sudedamosios dalys

RUGINIAI miltai, vanduo, KVIETINIAI miltai, saulėgrąžų sėklos (13,7%), linų sėmenys (8,8%), moliūgų sėklos (7,6%), cukrus, mielės, joduotoji druska, KVIEČIŲ GLITIMAS, RUGIŲ salyklas, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, KVIEČIŲ skaidulos, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis. Alergenai: Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų.

Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė 1411,00 kJ / 337,00 Kcal
Riebalai 14,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 0,70 g
Angliavandeniai 37,00 g
Cukrūs 2,90 g
Skaidulinės medžiagos 6,70 g
Baltymai 12,00 g
Druska 1,40 g
Kitas produktas
„Agotos” juoda duona su saulėgrąžomis, 375 g