„Beatos virtuvė” juoda duona su sėklomis, 300 g

  • Net 30% sėklų
  • Su linų sėmenimis
  • Daugiau skaidulinių medžiagų ir baltymų

„Vilniaus duona“ kartu su Beata Nicholson sukūrė gardžią, ypatingo skonio, turtingą grūdais ir sėklomis „Beatos virtuvė“ juodą duoną su sėklomis. Net 30% viso gaminio sudaro įvairūs grūdai ir sėklos (saulėgrąžų, moliūgo sėklų, linų sėmenų).

Kaip sako pati Beata – „ši duona, kaip pyragas, ją galima valgyti tiesiog vieną“.

Sudedamosios dalys

Vanduo, KVIETINIAI miltai, saulėgrąžų sėklos (13,7 %)(ES), RUGINIAI miltai, visų grūdo dalių RUGINIAImiltai, linų sėmenys (8,8 %)(ES ir ne ES), moliūgų sėklos (7,6 %)(ne ES), cukrus, mielės, visų grūdo dalių RUGINIS salyklas, joduotoji druska,KVIEČIŲ GLITIMAS, MIEŽIŲ salyklo estraktas, KVIEČIŲ skaidulos, KVIETINIS raugas, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis.

Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė 1413 kJ / 338 Kcal
Riebalai 16 g
Sočiosios riebalų rūgštys 1,9 g
Angliavandeniai 33 g
Cukrūs 7,1 g
Skaidulinės medžiagos 9 g
Baltymai 12,00 g
Druska 1,3 g
Energinė vertė 1413 kJ
Riebalai 16 g
Sočiosios riebalų rūgštys 1,9 g
Angliavandeniai 33 g
Cukrus 7,1 g
Skaidulinės medžiagos 9 g
Baltymai 12,00 g
Druska 1,3 g
Kitas produktas
„Agotos” juoda duona su saulėgrąžomis, 375 g