Jurgita Marmakevičienė: „Pamaininį darbą rinkausi dėl vaikų“
Komplektuotoja Panevėžio kepykloje dirbanti Jurgita Marmakevičienė į kepyklą atėjo augindama mažą vaiką. Ieškojo pamaininio darbo, kad dienomis daugiau galėtų leisti laiko su savo trimečiu vaiku. Vaikai paaugo, o Jurgita liko ir dirba kepykloje jau 8 metus.
Jurgita šiemet apdovanota kaip mūsų Visaapimančio požiūrio vertybės ambasadorė. Už puikų bendradarbiavimą su kolegomis siekiant bendro tikslo. Pakalbinome apie jos darbą „Vilniaus duonoje“.
Jurgita, kaip pradėjote dirbti „Vilniaus duonoje“?
Atėjau čia, kai buvo maži vaikai. Ieškojau darbo, kad dienomis galėčiau daugiau būti su vaiku. Tai pamaininis darbas puikiai man tiko. Taip ir likau. Tris dienas dirbu, tris turiu laisvas.
Ką šeima ir vaikai žino apie Jūsų darbą?
Įsivaizduoja, kad duoną kepu!
O už ką Jūs išties esate atsakinga Panevėžio kepykloje?
Dirbu komplektuotoja, ekspedicijos padalinyje. Turiu sužiūrėti, kad mūsų klientai gautų teisingus užsakymus. Esu toks finalinis taškas prieš duonai iškeliaujant pas klientus: į prekybos centrus ir parduotuves.
Dirbame nuo 6 vakaro iki 6 ryto. Tai, ką kepykla iškepa, mes naktį ir paryčiui sukomplektuojame, kad ryte klientai jau gautų kuo šviežesnę duoną.
Keliese dirbate?
Pamainoje būna apie 9 žmones. Dirbame kaip komanda, vieni kitiems padedame, jeigu reikia greitai išvežti tolimiausią užsakymą, tai jį pirmiausia visi kartu ir sukomplektuojame.
Dedame porcijinės duoneles, bakalėją, batonus ir duoną.
Tie patys žmonės mano naktinėje pamainoje, tai gerai esam susidirbę.
Kokių savybių reikia tokiam darbui?
Turi būti dėmesingas, pagaulumo reikia, atidumo. Nes užsakymus komplektuojame iš kokių 100 skirtingų pasirinkimų, reikia prisiminti, kaip kokios pakuotės atrodo, kad nesupainiotum. Dalis pakuočių eina ir į užsienio rinkas, jos vėl kitokios.
Ar labai norisi miego naktinėje pamainoje?
Man patinka toks grafikas. Patinka darbas ir tempas, tai snausti nėr kada: reikia greitai ir operatyviai suskirstyti užsakymus. Viskas pagal laiką išdėliota. Turi skaičiuoti, žiūrėti laiką, žiūrėti pakuotes. Turi sukomplektuoti laiku, kad išvežtų vairuotojai klientams užsakymą, kad laiku gautų parduotuvės. Niekas nenori tuščių duonos lentynų.
Svarbu, kad būtų sudėta tai, ką užsakė ir tikslūs kiekiai, konkretus produktas. O tų variantų yra begalė, nes tas mūsų meniu, iš kurio renkasi užsakymą, yra daugiau kaip šimtas kepinių.
Kai tiek daug pasirinkimų, turbūt ir klaidų gali pasitaikyti. Kaip į klaidas žiūrima?
Normaliai, apsitariame, sukontaktuojame su klientu, ištaisome ir žiūrime, kaip padaryti, kad ateityje taip nenutiktų.
Prižiūrite, kad klientai gautų tokią duoną, kokią užsisakė į savo parduotuvę. O kokią pati renkatės?
Mano mėgstamiausia juoda „Agotos“.
🍞🍞🍞
—
„Vilniaus duona“ kasmet apdovanoja trijų mūsų vertybių ambasadorius: atvirumo, veržlumo ir visaapimančio požiūrio. Šiais interviu norime pagerbti mūsų kolegas, kurie gyvena šiomis vertybėmis.
AppetiteForMore #VilniausDuonosDiena #VertybiųAmbasadoriai
Atgal į naujienas