Let’s reimagine your career

Peržiūrėti pozicijas (3)


Esame didesnės šeimos dalis

Mes - mėgstamiausių duonos gaminių kepėjai Lietuvoje. Jau 140 metų kepame duoną savo pirkėjams ir esame seniausia kepykla mūsų šalyje. Puoselėdami duonos kepimo tradicijas, jaučiamės įsipareigoję vystyti vietinę duonos vartojimo kultūrą.

Esame duonos gamybos įmonė, turinti globalias žinias ir resursus. Būdami globalios kepyklų grupės Lantmännen Unibake dalimi, mes taip pat priklausome Švedijos ūkininkų kooperatyvui Lantmännen. Mūsų šaknys yra Lietuvoje, bet kartu su Lantmännen Unibake esame viena iš Europoje lyderiaujančių kepyklų, veikiančių daugiau kaip 20 šalių. Tai suteikia mums galimybę pirmauti duonos kepimo pramonėje, tiek lokaliai, tiek ir už Lietuvos ribų.

  • 400

    Darbuotojų skaičiaus vidurkis
  • 42 m.

    Ilgiausias darbo stažas įmonėje
  • 18 - 70 m.

    Darbuotojų amžius
  • 9

    Tautybių darbuotojai kepa duoną

Mūsų vertybės

Žalia gija, jungianti visą Lantmännen įmonių grupę

  • Atvirumas

    Esame atviri rinkos ir klientų elgesio pokyčiams, bei lankstūs ir pasirengę greitai prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų. Įmonėje kuriame atvirą kultūrą, kurioje vertiname pasitikėjimą, skaidrumą ir bendradarbiavimą. Atvirai priimame grįžtamąjį ryšį ir suprantame, kad tai padeda mums tobulėti.

  • Visaapimantis požiūris

    Laikomės tvaraus ir ilgalaikio požiūrio, bei matome savo veiklą, savo padalinį ir save kaip didesnės visumos dalį. Visi prisiimame atsakomybę prisidėdami prie verslo sėkmės, nuolat ieškome naujų bendradarbiavimo su kolegomis būdų.

  • Veržlumas

    Esame iniciatyvūs, aktyvūs ir prisiimantys asmeninę atsakomybę už rezultatus. Mes priimame sprendimus, kurie padeda mums judėti į priekį ir rasti naujų bei geresnių sprendimų. Palaikydami ir padėdami vieni kitiems sprendžiant sudėtingas situacijas, prisidedame prie komandos sėkmės.

Tarptautinė įmonė su mažos kepyklėlės dvasia

Mes kepame duoną Lietuvos ir užsienio vartotojams. Esame dalis didelės globalios šeimos ir dirbame kartu, kad pasiektume bendrų tikslų. Šis derinys daro mus stiprius – suteikia mūsų verslui stabilumo ir suteikia galimybę būti duonos verslo tendencijų kūrėju. Su mumis turėsite galimybę siekti karjeros tiek Lietuvoje, tiek ir už šalies ribų.

Peržiūrėti pozicijas (3)

Mėgstama duona Lietuvoje

Mes turime konkurencingą ir nuolat tobulinamą produktų asortimentą, kuriame yra daug mėgstamų duonos gaminių, tokių kaip Vilniaus duona, Agotos duona ir  baigiant mūsų įdomiomis naujovėmis. Vilniaus duona yra tinkama vieta darbui, jei norėtumėte prisidėti prie produktų kūrimo, kurie atsiranda ant kiekvienos šeimos stalo.

Peržiūrėti pozicijas (3)

Duonos kepimo paveldas ir inovacijos

Mes didžiuojamės savo ilgametėmis duonos kepimo tradicijomis ir šaknimis. O taip pat kuriame novatoriškus, naujus produktus ir drąsiai priimame naujus įdomius iššūkius. Mūsų misija – būti duonos pramonės lyderiu ir geriausiais savo veikloje. Gaminame duoną žiūrėdami toli, ne tik geografiškai, bet ir inovacijų požiūriu. 

Peržiūrėti pozicijas (3)

„Aš labai vertinu patirtį, kurią esu įgijęs Vilniaus duonoje. Visada žavėjausi didelės kompanijos teikiamomis galimybėmis dirbti įvairiose pozicijose, dalintis patirtimi su kolegomis skirtingose šalyse. Čia aš nuolat turiu iššūkių, kuriuos turiu įveikti. Tai mane veda į priekį siekiant rezultatų“

Julius Jancevičius, Gamybos valdymo projektų lyderis Baltijos šalims.
Įmonėje dirba 15 metų. Vilniaus duonoje pradėjo dirbti gamybos pamainos vadovu po profesinės praktikos atlikimo.

Vilniaus duonoje sutikau kompetentingus ir humaniškus vadovus. Čia vertinami darbuotojai, nes jie yra didžiausias turtas. Nors darbas Vilniaus duonoje reikalauja užsispyrimo bei kantrybės, bet dirbant sąžiningai ir atsakingai visada būsi pastebėtas. Svarbus supratimas, kad ne plytas nešiojame, o kepame duoną, kurią valgys žmonės.“

Audrius Lataitis, Projektų vadovas.
Darbą kepykloje pradėjo prieš 33 m., Panevėžyje. Per šiuos metus savo galimybes išbandė ne vienoje srityje: dirbo AVS (automatizuotų valdymo sistemų) inžinieriumi, gamybos vadovu, technikos direktoriumi.

„Mūsų kolektyvas šaunus, su visais puikiai sutariame. Jaučiu vadovų paramą ir žmogišką požiūrį į darbuotojo poreikius. Esu labai patenkinta darbu, niekuomet neatsisakau daryti daugiau. Sėkmingam darbui reikia noro, mylėti ir vertinti tai ką darai.“

Angelė Knizikevičienė, Panevėžio ekspedicija, dispečerė.
Vilniaus duonoje dirba 16 metų. Per šį laikotarpį dirbo Panevėžio kepyklos ekspedicijoje sandėlininke ir dispečere.

„Džiaugiuosi komandiniu darbu mūsų įmonėje. Čia vienas lauke ne karys. Kiekvienam iš mūsų labai rūpi galutinis darbo rezultatas – mūsų duona patenkintas pirkėjas.“

Genė Plakienė, Panevėžio gamyba , kepėja-kūrikė.
Genė Vilniaus duonoje dirba net 35 metus. Visus šiuos metus dirbo Panevėžio kepyklos gamybos padalinio kepėja-kūrike.

Mus sieja aistra duonos kepimui

Be sunkaus darbo kepant duoną, mes jaučiame kolegų palaikymą ir geranoriškumą. Sudėtingas situacijas įveikiame bendradarbiavimu ir į sprendimus orientuotu požiūriu. Vilniaus duonos kultūroje nėra nieko atsitiktinio ar nereikšmingo. Tai daugelio metų atviros darbo aplinkos kūrimo rezultatas, kurioje kiekvienas jaučiasi patogiai ir laisvai dalijasi idėjomis, sėkmėmis ir nesėkmėmis.

Ženkite sekantį savo karjeros žingsnį

Dirbkite su žmonėmis, kurie nori siekti daugiau.

Prisijunkite prie Lietuvos duonos rinkos lyderių ir ambicingų kolegų, kurie su užsidegimu siekia bendro rezultato. Čia rasite visas mūsų laisvas darbo vietas, jas taip pat galima rasti LinkedIn.

Šiuo metu ieškome

Daugiau
Komplektuotojas (-a) Vilniuje
2022-06-20
Daugiau
Krovėjas (-a) Vilniuje
2022-06-20
Daugiau
Produkcijos pakuotojas (-a) Vilniuje
2022-06-20

Parašyk mums

Neradote sudominusios darbo pozicijos?

Parašyk mums ir mes įtrauksime Jūsų duomenis į darbuotojų aplinkantų duomenų bazę. Kai tik atsiras Jums tinkama darbo vieta, būtinai su Jumis susisieksime!